A-PENTUEEN VANHEMPIEN ESITTELY

Pennut syntyneet 13.02.2021

Alla lyhyt esittely A-pentueen vanhemmista 

Emo: Magic Miriam Gucci Star "BLONDIE", 22.05.2018

Blondie on syntynyt Latvian Bauskan kylässä  22.5. 2018. Blondie on perusluonteeltaan iloinen mutta varautunut miesten suhteen, kuin meillä vieraita niin naiset saavat Blondielta kaiken huomion ja rapsutuspyyntöjä. Blondie rakastaa ulkoilua, uimista sekä lintujen ylös ajamista. Näitä molempia se tekee erittäin mielellään ja pitkään.

Blondie ei ulkona oikein ole kiinnostunut ihmisistä, koirapuistossa voi onnella saada päästä rapsuttamaan, ehkä. Ulkosalla meidän Blondie on venäjänspanieli ja kotona ihana läheisyyttä kaipaava kotikoira.

Blondien esittelyvideo

Blondien suosikkikoirat ulkona kohdatessa on isot koirat, koirapuistossa oman koon koirat. Blondie on kova tyttö vahtimaan omaa reviiriään myös auto on hänen reviiriään. Blondie on osoittautunut erinomaiseksi emoksi, tätä on kokeneetkin kasvattajat kehuneet. Ihania, osaavia ja menestyneitä jälkeläisiä Blondie on myös saanut, kaikki ovat todella upeita yksilöitä.

Blondien lempiharrastus, vesinouto

Isä: Vilivalla Houp "ARESTI" s. 16.05.2017

Aresti on syntynyt Vilvallassa Eestissä. Aresti on upea uros jolla on aivan ihana luonne.

Aresti on  suomalainen venäjänspanieli joka toimii malli-/mainoskoirana.  Voimme vain suositella Arestia jalostukseen, niin ihana koira ja luonne,  upeita pentuja saanut aikaan. Arestin terveystulokset sekä ulkoinen olemus on totta kai vielä plussana.

Arestin esittelyvideo

Arestin luoksetulo