C-PENTUEEN VANHEMPIEN ESITTELY

Pennut syntyneet 09.04.2023

Sivulla esittelemme lyhyesti C-pentujen vanhemmat

Emo: Magic Miriam Gucci Star "BLONDIE", 22.05.2018

Blondie on syntynyt Latvian Bauskan kylässä  22.5. 2018. Blondie on perusluonteeltaan iloinen mutta varautunut miesten suhteen, kuin meillä vieraita niin naiset saavat Blondielta kaiken huomion ja rapsutuspyyntöjä. Blondie rakastaa ulkoilua, uimista sekä lintujen ylös ajamista. Näitä molempia se tekee erittäin mielellään ja pitkään.

Blondie ei ulkona oikein ole kiinnostunut ihmisistä, koirapuistossa voi onnella saada päästä rapsuttamaan, ehkä. Ulkosalla meidän Blondie on venäjänspanieli ja kotona ihana läheisyyttä kaipaava kotikoira.

Blondien esittelyvideo

Blondien suosikkikoirat ulkona kohdatessa on isot koirat, koirapuistossa oman koon koirat. Blondie on kova tyttö vahtimaan omaa reviiriään myös auto on hänen reviiriään. Blondie on osoittautunut erinomaiseksi emoksi, tätä on kokeneetkin kasvattajat kehuneet. Ihania, osaavia ja menestyneitä jälkeläisiä Blondie on myös saanut, kaikki ovat todella upeita yksilöitä.

Blondien lempiharrastus, vesinouto

Isä: Charlie "NEMO" s. 28.01.2020

Nimi: Charlie, ”Nemo”
Nemo on syntynyt 28.01.2020 Vihdissä. Nemo asuu perheineen Tuusulassa. Nemo asuu perheineen Tuusulassa. Nemo jolla nimellä poikaa kutsutaan on käynyt PEVISA-ohjelman mukaisissa tarkastuksissa, lonkat A/A ja ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia.

Nemo on upea poika jolla lumoava katse jolla kyllä hurmaa kaverit, varsinkin tytöt. Hän on ulkomuodoltaan selkeä uros.

Nemo on luonteeltaan venäjänspanieli, iloinen ja positiivinen. Ihmisistä välillä hyvinkin välipitämätön, kotona vahti joka kuitenkin hyväksyy vieraat. 

Omistajilleen uskollinen ja perhekeskeinen. Pärjää hyvin muiden koirien kanssa niin kuin kiltti uros. Nemo rakastaa uimista. Nemo on rakas kotikoira.